Малювання та ліплення

 Розвиток творчих здібностей – одне з основних завдань при підготовці спеціалістів з виробництва харчової продукції. Кондитерське мистецтво вимагає розвиненого естетичного, художнього смаку й стилю, почуття кольору. Навички грамотного малювання й ліплення потрібні кондитерові для рішення творчих завдань у його виробничій діяльності. Цими завданнями є художнє мислення й образна уява. Майбутній кондитер повинен чітко володіти образотворчими навичками. Його майбутня трудова діяльність пов'язана з умінням оздоблювати вироби кондитерського мистецтва. Для формування складних фігурних заготовок з тіста, складної художньої обробки виробів кондитеру необхідно вивчення основ малюнка й ліплення, яке будується на принципах реалістичного зображення, системності й послідовності.





Коментарі