2023 Відкритий урок виробничого навчання "Технологія приготування запечених страв з овочів"
–
Отримати посилання
Facebook
X
Pinterest
Електронна пошта
Інші додатки
У лютому 2023 року проведено із здобувачами освіти ІІ курсу групи К-21-3в відкритий урок виробничого навчання з теми "Приготування запечених страв з овочів. Урок проведено з використанням цифрових технологій, які спрямовані на самореалізацію здобувачів освіти, організацію самостійної роботи. На уроці використані ІКТ, проєкти - презентації, відеоролики, QR-коди, під час актуалізації знань використано метод незакінченого речення. Активною формою стало проведення майстер – класу у вигляді естафети. Застосовані форми та методи на уроці активізували роботу учнів, розвивали у них уміння, творчість, самостійність, креативність при навчанні та при виконанні практичних завдань.
Коментарі
Дописати коментар