Майстер - клас з приготування "Суфле"
20 листопада 2023 року відзначають Всесвітній день дитини – свято взаєморозуміння та підтримки діяльності, спрямованої на забезпечення благополуччя дітей у всьому світу.
Як чудово бачити посмішки дітей та чути їх сміх, адже саме в дитинстві все здається райдужним та позитивним. Здорові та радісні діти – запорука кращого майбутнього для кожної країни. Одна з найважливіших ланок у розвитку здорової дитини - є правильне, корисне харчування!
З нагоди свята та з метою поширення серед молоді головних аспектів здорового харчування майстрами виробничого навчання Леся Порхун , Олена Подоляка , Раїса Саута та Оленою Височин був проведений майстер – клас з приготування смачної та корисної страви «Суфле» для здобувачів освіти ІІ курсу групи КО-22-3 "Кухар.Офіціант".
Юнаки та дівчата провели підготовку сировини та вивчили технологію приготування суфле з птиці з броколлі, цвітної капусти та сиром, а також суфле з печінки і овочів. Вчилися не тільки готувати смачні та корисні страви, а й проводити їх декорування перед подачею за допомогою соусів, спецій та зелені.
Коментарі
Дописати коментар