2 листопада в рамках Дня відкритих дверей майстри виробничого навчання громадського харчування знайомили школярів не тільки з широким спектром сучасних професій, а й поглибили їх знання в сфері правильного харчування. Так як вживання здорової збалансованої їжі - запорука енергії, здоров'я та довголіття.
Школярам було запропоновано скуштувати смачні та корисні страви зі шкільного меню Клопотенка, впровадженого в рамках реформи шкільного харчування. Дізнатися цікаву інформацію про користь продуктів, які входять до складу виробів та взяти участь в тематичному майстер-класі з прикрашання гарбузових кексів, корисних сінабонів та скуштувати сирну запіканку з бананами приготовлену за технологічною картою порталу ЗнаЇмо.
Коментарі
Дописати коментар